Baraka Technology logo transparente a color

Passos per sol·licitar el Kit Digital

Fins a 12.000€ en subvencions pel teu negoci

El pla NextGenerationEU ofereix subvencions per impulsar la transformació digital d’autònoms i pimes i millorar-ne la competitivitat

Contacta amb nosaltres

Què és el programa
Kit Digital?

El programa KIT DIGITAL és una nova ajuda pública adreçada a la digitalització d’empreses. El principal objectiu del programa és implantar solucions digitals que ajudin les empreses a assolir un nivell de maduresa digital, imprescindible per a tot tipus de negoci.

El programa s’adreça a petites empreses, microempreses i autònoms que pertanyin a qualsevol tipus de negoci o sector.
Procedent de fons europeus, el programa KIT DIGITAL és una nova iniciativa del Ministeri d’Afers Tecnològics i Transformació Digital.

Quantitats màximes subvencionables

Segments d'empreses beneficiàries

Ajuts Pimes Programa KIT DIGITAL 100% Subvencionat fins a 12.000 €

Procés per sol·licitar el Kit Digital

1

2

3

Requisits per ser beneficiari del programa Kit Digital

Principals característiques del programa Kit Digital

Preguntes freqüents

Quins són els requisits per sol·licitar l'ajuda?

El principal requisit és ser una petita empresa, microempresa o autònom; no es pot tenir consideració dempresa en crisi i ha destar al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.

Quan es podrà sol·licitar la subvenció?

La primera convocatòria s’obrirà el febrer del 2022, adreçada a empreses entre 10 i 49 empleats, amb una dotació pressupostària de 500 milions d’euros. Posteriorment, s’obrirà una altra convocatòria per a microempreses i autònoms amb 2.500 milions d’euros.

Puc contractar diversos serveis diferents?

Sí, El bono Kit Digital permet contractar tants serveis com necessitis, dins de les categories contemplades al programa i ajustant-te a les limitacions estipulades segons cada segment d’empresa i imports subvencionables.

Puc sobrepassar els imports màxims contemplats al programa?

Sí. En cas que un o més serveis sobrepassin l’import màxim de la subvenció, es facturarà la diferència de forma independent al bono Kit Digital.